Nyheter

Haas VF2 SS

Vi har utökat maskinparken och har nu 6 CNC-fräsmaskiner. Den senaste är en Haas VF2 SS, som har 12000 rpm, 762x406x508mm i slag och 30 verktyg i magasinet.

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Haas VF2 SS

Makino a51 NX

Nu har vi uppgraderat vår Mazak PFH 4800 mot en Makino! Ungefär samma storlek och funktion, men med full fjärde axel och HSK 63-kona. 14000 rpm och 60000mm i snabbmatning! Byggd för att gå dygnet runt, året runt, utan avbrott eller ens spindelbyten de närmaste tio åren.

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Makino a51 NX

Haas VF3 SS

Nu uppgraderar vi maskinparken igen, denna gång byter vi ut en Kia Hi-center mot en ny Haas VF3SS. Detta blir vår tredje Haas, ett märke vi är nöjda med och kan rekommendera till andra! VF3SS har arbetsområde i X 1016mm, Y 508mm samt Z 635mm. Spindeln är en Inline Direct-Drive med 15000 rpm och 22.4 […]

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Haas VF3 SS

Ny telefonväxel

Efter att ha kämpat med en strulande IP-växel har nu LIPPERT gått över till en mobil växel, i samarbete med Asedo och Easy Telefoni. Vi hoppas att detta kommer avhjälpa kontaktproblemen som våra kunder och leverantörer har haft.

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Ny telefonväxel

Fanuc RoboDrill

Nu har LIPPERTs bytt ut en gammal Mazak Nexus 410A mot en Fanuc Robodrill, Alpha D21LiA5! Maskinen har en Big-Plus BT30-spindel som varvar 24000 rpm och har Fanucs senaste mjukvara. Vår Robodrill är den största i serien, med arbetsområdet X-Y-Z: 700 x 400 x 330 mm Magasinet tar 21 st verktyg och vi har laddat […]

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Fanuc RoboDrill

FöretagsExtra

LIPPERT är med i nya utgåvan av FöretagsExtra! Får ni inte tidningen så kan ni komma till artikeln genom att klicka på bilden.

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för FöretagsExtra

Sommartider

LIPPERTs håller öppet under hela juli och augusti! Trevlig sommar!

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Sommartider

Nu är vi äntligen certifierade.

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Nu är vi äntligen certifierade.

Öppet under Jul

LIPPERT jobbar på under jul och nyår och har vanliga öppettider under mellandagarna. God Jul & Gott Nytt År önskar vi på LIPPERT

Posted in Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Öppet under Jul

Ny svarv från Tsugami

Nu har vi äntligen fått vårt senaste tillskott till Sverige och vi får den installerad vecka 38-39. Maskinen är en fleroperationssvarv från japanska Tsugami, med stångmagasin, portalrobot, subspindel och drivna verktyg; en riktig arbetsmyra som skall kunna pressa våra kunders priser.

Posted in allmant | Kommentarer inaktiverade för Ny svarv från Tsugami